Over Mij

Ik ben al jaren geïnteresseerd in schoonheid en wil de huid van mijn klanten op zo’n natuurlijke mogelijke manier  te laten verjongen.

rawpixel-665349-unsplash-blackwhite

Mijn werkwijze

Wat ik bied

Cosmetische Acupunctuur

Cosmetische acupunctuur wordt gebruikt voor de behandeling van het gezicht en het lichaam en zorgt voor een verbetering van het energetische evenwicht van de persoon. Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde moeten alle organen in harmonie zijn om een mooie en gezonde teint te verkrijgen. Met acupunctuur kan dan wel niet een neus gecorrigeerd worden, echter kan het wel zorgen voor een verjonging van de huid, waardoor de huid strakker wordt, rimpels minder zichtbaar worden en het gezicht levendiger wordt. Ook is dit allemaal ter bevordering van de gehele gezondheid van de persoon.

HIFU

Nadat 3D HIFU techniek de Noord-Amerikaanse markt stormenderhand had veroverd, kwam het proces ook rechtstreeks naar Duitsland. Om de 3D HIFU-behandeling altijd positief te maken, zijn hoogwaardige producten vereist. Vanaf 35 jaar verliest de opperhuid langzaam zijn stevigheid. Het meest opvallende kenmerk van veroudering is verslapping ven het huid in het algemeen, maar vooral rondom de ogen.

Mesotherapie

Een van de simpelste behandelingen om jouw gezicht te onderhouden is de mesotherapie. Deze behandeling bestaat uit microinjecties van hyaluronzuur en vitamines die vlak onder de huid ingebracht worden. Dit is om de hydratatie van de huid te verbeteren en de huid jonger en strakker te maken.

Nieuwsgierig?