HIFU

Met de nieuwste HIFU-technologie reageert de huid erg snel.

Het snelle herstel van het collageen en elastine gaat het verlies aan elasticiteit tegen. Als niet-invasieve face lift-behandeling is HiFu een van de meest effectieve therapieën van het moment, en een van de populairste behandeling methodes van Dubai tot Teheran. 

angelos-michalopoulos-742347-unsplash-blackwhite

Wat is 3D HIFU?

 

De 3D HIfU-ultrasoundapparaat werkt als een speciale cosmetische niet-invasieve therapie. De ultrasoundgolven stimuleren de eigen genezingsprocessen van het lichaam en stimuleren tegelijkertijd het weefsel.

Vanaf 35 jaar verliest de opperhuid langzaam zijn stevigheid. Het meest opvallende kenmerk van veroudering is verslapping ven het huid in het algemeen, maar vooral rondom de ogen.

Veranderingen in het gezicht worden vaak duidelijk veroorzaakt door een gebrek aan vulling, maar weefselrelaxatie speelt ook een rol die niet moet worden onderschat. Met de nieuwste HIFU-technologie reageert de huid erg snel. Het snelle herstel van het zogenaamde collageen en elastine gaat het verlies aan elasticiteit tegen. Als niet-invasieve face lift-behandeling is HiFu een van de meest effectieve therapieën van het moment.
Deze gefocuste high intensity ultrasound werkt in tegenstelling tot andere behandelingen specifiek en op verschillende zones, die uit de kaak, de wangen, het decolleté, de buik etc. bestaan. De verschillende zones worden behandeld onder het huidoppervlak. Het weefsel blijft dus behoorlijk intact als het correct wordt gebruikt. Dat wil zeggen dat er na de behandeling niks te zien is op de huid.

De applicatie kan zeer positieve gevolgen hebben voor de klanten en bindt je niet dus op langere termijn. Meestal zijn een tot twee behandelingen genoeg om het verwachte en gehoopte resultaat te bereiken.

Enkele voordelen van HIFU in één oogopslag:
– Lage behandelingskosten
– Onnodige bijwerkingen worden vermeden
– Verbeterd uiterlijk
– Hoog slagingspercentage
– Na de behandeling zijn er geen beperkingen of zichtbare overblijfselen

3D HIfU is een behandelingsmethode die ultrasound gebruikt om het meest responsieve weefsel te bereiken. Een gemiddelde behandeling duurt ongeveer 60-65 minuten, afhankelijk van de hoeveelheid zones die behandeld worden. De resultaten zijn echter vaak nog jaren zichtbaar.

Nadat 3D HIFU de Noord-Amerikaanse markt stormenderhand had veroverd, kwam het proces ook rechtstreeks naar Duitsland. Om de 3D HIFU-behandeling altijd positief te maken, zijn hoogwaardige producten op vereist.

De behandelbare zones:
Voorhoofd
Wangen
Decolleté
Bovenarmen
Onderkin
Hals
Wenkbrauwen

Wist je dat ultrasound al meer dan 50 jaar medisch wordt gebruikt? En tot nu toe is het proces als volkomen ongevaarlijk beschouwd.
HIFU-behandeling vs. Chirurgisch behandelingen: Voor HIFU is er geen downtime. Geen zichtbare irritatie na de behandeling. Er worden geen chemische stoffen. Er zijn hier geen anesthesie en injecties nodig.

Als je je aan een paar eenvoudige regels houdt, kan jij jouw huid op een positieve manier ondersteunen en verbeteren. Zelfs na de behandeling is de zorg heel belangrijk, zodat je een nog beter resultaat kan bereiken.

Hier zijn een paar suggesties die ondersteunend kunnen zijn:

Stop indien tijdelijk met roken
Innerlijke en uiterlijke verzorging
Gezond eten
Drink veel water
Vermijd sterke zon
Vermijd solarium

Wij wensen je veel succes met deze succesvolle technologie.

Op zoek naar advies? Bel gerust dan of kom langs!