Veelgestelde Vragen

HIFU

Voor iedereen met een slappe of gerimpelde huid. De behandeling zorgt voor een strakkere huid en gaat rimpels tegen.

Zie de gezondheidsverklaring onder aan de pagina.

Na de behandeling mag de behandelde voor 10 dagen niet naar de zonnebank of in de volle zon. Tot 2-3 uur na de behandeling mag er geen make up op worden gedaan. Er mag tot 10 dagen na de behandeling geen essentiële oliën op de huid worden aangebracht. Bloedverdunners mogen 2 dagen voor en 2 dagen na de behandeling niet gebruikt worden. Ontstekingsremmers mogen een week van te voren en een week na de behandeling niet gebruikt worden.

Het hangt van de staat van de huid af, jonge huid over heeft het algemeen maar één behandeling nodig.

Het kost €175 per half uur

Mesotherapie

We werken met een 100% biologisch afbreekbaar polymelkzuur.

Zwangerschap en borstvoeding. Dermatologische ziekten. Acute manifestatie van chronische ziekten. Ontsteking van de huid op de plaats van injectie of een algemeen ontstekingsproces in het lichaam. Auto-immuunziekten. Pathologie van bindweefsels. Besmettelijke weefselschade. In het geval van het gebruik van anticoagulantia. Allergische aanleg. Bij cosmetische therapieën als laser huidvernieuwing is het noodzakelijk om een maand te wachten. Overgevoeligheid van de huid. Problemen met bloedcoagulatie.

De gebieden die het best behandeld kunnen worden met mesotherapie zijn de wangen, de rimpels van de bovenlip, de marionetlijnen en de neuslip plooien.

Het is afhankelijk van de staat van de huid.

Het kost €125,- per zone.

Cosmetische Acupunctuur

Nee, het zijn schoonheidsbehandelingen en het wordt niet door de verzekering vergoed.

Het is natuurlijk afhankelijk van de persoon, maar in het algemeen zijn er ten minste 6 of 7 behandelingen nodig om een resultaat te zien.

Het kost €85,00 per sessie.

In het begin is het verstandig om 1 of 2 keer per week te komen. Daarna een keer per week. Na een jaar kunnen een paar behandelingen nodig zijn om het resultaat te behouden.

Nee, iedereen kan een behandeling krijgen. Alleen mensen met hoofdpijn of migraine behandel ik liever eerst voor die klachten.

Meer Informatie Of Vragen?